Den svenska korvresan : berättelser om ett mathantverk som förenarJan Scherman 299 kr 349 kr Mer infoKöp
Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterierJenny Neikell 349 kr Mer infoKöp
Vinter hos Wood : en kokbok från höstmörkrets inträde till vårljusets återkomstSofia Wood 69 kr 349 kr Mer infoKöp
Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstagJulia Tuvesson 349 kr Mer infoKöp
Sju sorters kakor : Sveriges bästa recept på klassiska bakverk och nya favoriter 179 kr 229 kr Mer infoKöp
Grönare middagar : Dietistens val - gott, nyttigt och enkeltCaroline Wilbois & Johanna Andersson 269 kr 349 kr Mer infoKöp
Taylor och Surtanten : odla grönsaker och fyll ditt skafferiJenny Neikell & John Taylor 299 kr 349 kr Mer infoKöp
Varannan vecka : kokbok för barnveckan / kokbok för egenveckanJohanna Westman 299 kr 349 kr Mer infoKöp
Tryffelfeber : bland matnördar, maffia och miljardärerSteven Ekholm & Christina Wedén 349 kr Mer infoKöp
Green kitchen : quick & slow : vegetariska recept för snabb vardagsmat och långsamma helgmiddagarDavid Frenkiel & Luise Vindahl 349 kr Mer infoKöp
Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrikJenny Neikell 349 kr Mer infoKöp