Hälsingebok Söderhamn

boklogo

Hälsingebok AB startades 1999 och bedriver handel med böcker, kontors- och pappersvaror i centrala Söderhamn och Hudiksvall.

Genom åren har sortimentet förändrats och i dag är vi en komplett leverantör av kontorsvaror till små och medelstora företag.
Eftersom branschen genomgår en stor förändring, behövs produktkännedom och stor kunskap om kundernas behov. Vi använder oss av IT i vårt dagliga arbete och har ett datoriserat butiks- och lagerhanteringssystem, något vi haft sedan 1999.


Butiken i Söderhamn flyttades 2016 från Furangallerian ner till markplan och totalrenoverades , I Hudiksvall har vi funnits i Guldsmeden gallerian sedan 90-talet.


Vår affärsidé är att tillgodose behoven av böcker, kontors- och pappersvaror till privatpersoner, företag i Söderhamn och Hudiksvalls kommun.
Detta sker genom att erbjuda våra kunder snabb leverans, stor produktkunskap, service och trygghet - såsom kundkännedom och närhet. Vidare skall vi främja läsandet genom att vara en kunskapsoas i en klassisk och samtidigt modern miljö.