Nya svenska matvanorCharlotte Birnbaum, Stephan Rössner, Karsten Thurfjell, Martin Lind, Christina Möller & Niclas Rådström 299 kr Mer infoKöp
Matsalshantverket och trancheringskonsten : fileing, flambering och tillagningGösta Nordén & Uno Hedman 199 kr Mer infoKöp
Skandaler i vinvärlden : från förfalskade årgångsviner till muthärvan på SystembolagetJohan FrancoCereceda 399 kr Mer infoKöp
Granskott, vårbrodd och tjärdoft : om kärleken till det vilda nordiska köketLena EngelmarkEmbertsen, Ola Engelmark & Fredrik Johnsson 399 kr Mer infoKöp
Framtidens vin : hållbart, ekologiskt, naturligt, miljövänligtBritt Karlsson & Per Karlsson 449 kr Mer infoKöp
Torka mat : allt du behöver veta om utrustning och metoder för att ta tillvara frukt, grönsaker, kött och svampEric Tornblad 399 kr 479 kr Mer infoKöp
Happy Food Green : om hur grön mat gör livet bättreNiklas Ekstedt & Henrik Ennart 279 kr 149 kr Mer infoKöp
Min pappa och jag : matlagning när den är som bästAnders Klangström & Tilda Klangström 249 kr Mer infoKöp