BokGym Matlagning 1, bok
(Klicka för en större bild)

BokGym Matlagning 1, bok

Josefine Gaude & Rickard Andersson

749kr / st.
Spiral
Artikelnummer:9789198746778
Enhet:st.
Lagerstatus:Beställningsvara
St:

Boken Matlagning 1 vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.

 

Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Matlagning 1, såsom kommunikation i arbetet, tillagning av varma och kalla rätter, rengöring av lokaler, hantering av råvaror, köksredskap och maskiner samt arbetsmiljö och ergonomi, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav.

 

I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med.

 

Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom restaurang- och livsmedelsområdet.

Skriv ut
Visa stor bild
PDF